Иван Вълков, синоптик, специално за Пазарджишка Марица Изключително  динамично ще

...
Иван Вълков, синоптик, специално за Пазарджишка Марица Изключително  динамично ще
Коментари Харесай

Времето с Метеостанция-Сбор: Очакват се валежи от дъжд

Иван Вълков, синоптик, особено за " Пазарджишка Марица "

Изключително  динамично ще е времето през днешния ден. Очакват се превалявания от дъжд, тук-там ще има гръмотевична интензивност и градушки. Максималните температури ще са следните: Благоевград и София 14 градуса,  Бургас 19, Варна 15, Видин и Русе 9, Плевен 13, Пловдив 16 градуса.

През нощта  против понеделник  преваляванията ще  не престават, тук-там ще преминават  в сняг. Минималните  температури в понеделник сутринта  ще  са между  минус  4 и  8  градуса.  

В областта  ще се заоблачава и  ще има превалявания от дъжд. На места количествата ще са обилни. Атмосферното налягане продължи да се намалява денем. Привечер ще започне да се покачва. Преобладаващ  ще е източния  вятър, който ще се преориентира следобед от  запад - северозапад. Максималните  температури ще  са следните: Белово и Пещера 15 градуса, Велинград 12,  Овчеполци, Пазарджик  и Септември 16  градуса, Панагюрище  и  Стрелча 14  градуса.

През нощта срещу понеделник преваляванията ще продължат. Минималните температури в понеделник сутринта  ще са следните: Белово и Септември  5  градуса , Велинград,  Овчеполци и Пазарджик 4 градуса,  Панагюрище и  Стрелча 3 градуса,  Пещера 6 градуса. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР